Hoppa till innehåll

10 snyggaste vårjackorna just nu

Snart släpper kylan sitt grepp om Sverige och man kan äntligen byta dunjackan mot en tunnare modell. På våren erbjuds alltid en mängd jackor för killar. Jag har listat 10 stycken olika modeller som jag gillar just nu. AnorakI Acne Studios ”Face-kollektion” finns flera sportiga och färgglada plagg den här våren. En grön anorak känns … Continued

Snart släpper kylan sitt grepp om Sverige och man kan äntligen byta dunjackan mot en tunnare modell.
På våren erbjuds alltid en mängd jackor för killar. Jag har listat 10 stycken olika modeller som jag gillar just nu.

Acne Studios, 3 200 kr.

Anorak
I Acne Studios ”Face-kollektion” finns flera sportiga och färgglada plagg den här våren. En grön anorak känns som en naturlig förlängning av höstens Fjällräven-samarbete. (Enda nackdelen är att man måste dra den över huvudet.)

Séfr, 2 800 kr.

Manchesterjacka
Tunn jacka i manchester med skjortdetaljer från svenska märket Séfr. Snygg till blå jeans.

J.Lindeberg, 5 000 kr.

Jacka med ryggsäck
J.Lindeberg är erkänt duktiga på funktionskläder inom skidåkning och golf. Nu tar man delar av den tekniken till modekollektionen. Den här vind- och vattentäta bomberjackan kommer med en integrerad ryggsäck på baksidan, fäst med dragkedja som enkelt kan tas av och användas för sig.

A.P.C., 2 400 kr

Denimjacka
Klassisk jeansjacka från franskt favoritmärke. Modellen är tidlös i sin stil och kan användas i många år.

Tiger of Sweden, 8 999 kr.

Skinnjacka
Drömjacka för dig som är lång och smal, den här korta och supertajta modellen från Tiger of Sweden har all den attityd man önskar sig.

The North Face, 1 400 kr.

Fleecejacka
Outdoortrenden är fortsatt stark och man ser mängder av traditionella fritidsplagg i modebutikerna just nu. Den här modellen kan ju även användas som en isolerande lager under en tunn skaljacka. Prisvärd.

Our Legacy, 10 400 kr.

Mockajacka
Our Legacys mockaskjorta har blivit en modern klassiker. Nu presenteras en mer arbetad trucker-jacka i tjock borstad mocka. En riktig pjäs.

Arket, 1 900 kr.

Militärjacka
Kanske den mest användbara jackan av alla. Nu har Arkets snygga field jacket i tvättad bomull även fått en dragsko i midjan som man kan dra åt för en mer insvängd silhuett.

Aspesi/Nitty Gritty, 3 750 kr.

Skjortjacka
Italienska Aspesi är mästare på den här typen av jacka men prisvärda alternativ finns även hos till exempel A Days March, Schnaydermann’s och Arket.

Saint Laurent, 17 000 kr.

Designen Hedi Slimane gjorde den här ikoniska varsityjackan till ett måste ha-plagg bland modefolk för fem år sedan. Nu finns den även i rött för den som vill synas ännu mer.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.