Hoppa till innehåll

Acne Studios nya t-shirts är riktiga konstverk

Den brittiske konstnären Daniel Silver, 48, är en mångårig samarbetspartner till Acne Studios. Silvers abstrakta collegekonst av återvunna textiler syns bland annat i entrén och i matsalen på modehusets nya kontor på Östermalm i Stockholm.I morgon, 30 april, släpper Acne Studios en serie T-shirts som är baserade på konstverken från högkvarteret på Floragatan.Printen på tröjorna … Continued

Den brittiske konstnären Daniel Silver, 48, är en mångårig samarbetspartner till Acne Studios. Silvers abstrakta collegekonst av återvunna textiler syns bland annat i entrén och i matsalen på modehusets nya kontor på Östermalm i Stockholm.
I morgon, 30 april, släpper Acne Studios en serie T-shirts som är baserade på konstverken från högkvarteret på Floragatan.
Printen på tröjorna är gjorda enligt samma tekniker som de ursprungliga konstverken som de är inspirerade av. Varje collage har klippts och monterats för hand och på baksidan finns Daniel Silvers initialer påsydda som en signering.
T-shirtsen släpps i begränsad upplaga och kostar 1 700 kronor.

Acne Studios och Daniel Silver.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.