Hoppa till innehåll

Alexander Wang gör ny kollektion för Uniqlo

Under vintern som gick använde jag Uniqlos undertröjor i heatteachmaterial i stort sett varje dag. Tekniken, som behåller värmen från kroppen och samtidigt stöter bort fukt, visade sig funka extremt bra.Uniqlos andra patenterade funktionsmaterial, Airism, är gjort för sommaren. Ett supertunt och lätt undre lager, som andas och leder bort fukt. I Japan bär många … Continued

Under vintern som gick använde jag Uniqlos undertröjor i heatteachmaterial i stort sett varje dag. Tekniken, som behåller värmen från kroppen och samtidigt stöter bort fukt, visade sig funka extremt bra.
Uniqlos andra patenterade funktionsmaterial, Airism, är gjort för sommaren. Ett supertunt och lätt undre lager, som andas och leder bort fukt. I Japan bär många män den här typen av tröja under sin skjorta.
Det japanska varumärket har nu återigen anlitat designern Alexander Wang för att ge sina funktionsplagg lite högre modegrad. Wangs idé med designen och stylingen av plaggen är att de även ska bäras utan något annat plagg ovanpå.
Herrplaggen – T-shirts, linnen och kalsonger – har tagits fram i ett nytt material som kombinerar bomull i premiumkvalitet med Airism-konstruktion. Tyget känns smidigt och bekvämt men är samtidigt tillräckligt tjockt för att plaggen ska fungera både som inner- och ytterplagg.
Alexander Wang säger:
”Innovation har alltid varit viktigt för mig som designer. Att göra plagg som förenklar din vardag.”

T-shirt i Airism från Uniqlo designad av Alexander Wang. 149 kronor.

Linne, 149 kronor.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.