Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

BLK DNM öppnar butik i Stockholm

I morgon klockan 11 slås portarna upp för Johan Lindebergs BLK DNM-butik i Stockholm.
Adressen är Mäster Samuelsgatan 1, granne med bland annat Whyred och Götrich.
– Jag är fantastiskt nöjd med lokalen. Vi har lyckats återskapa känslan från vår butik på Lafayette Street i New York, säger Johan när han visar mig runt på de två våningarna som rymmer både dam- och herrkollektionen plus accessoarer.
– Det känns spännande och stort för mig att vara tillbaka i Stockholm igen. Jag har varit med och öppnat en Dieselbutik på 1990-talet (Kungsgatan) och senare en J.Lindebergbutik på Grev Turegatan. Nu är det något helt nytt och jag är stolt över konceptet.
BLK DNM-utbudet för killar består av jeans med smal passform, kostymer, udda kavajer, skinnjackor, skjortor, t-shirts med djup ringning, militärjackor, cardigans och en del accessoarer (bland annat solglasögon i samarbete med Moscot).
– En garderob där vi fokuserar på passform, kvalitet och en stark look. Den enkla och rena stilen passar i Stockholm.

Annons


Johan Lindeberg och Max Vallot från BLK DNM i den nya butiken på Mäster Samuelsgatan 1 i Stockholm.Johan Lindeberg har tagit med sig vännen, smyckesdesignern och skådelspelaren Waris Ahluwalia (Darjeeling Limited, Kärlek på italienska) till Stockholm för kvällens invigningsfest.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar