Hoppa till innehåll

COS i samarbete med designern Reece Yeboah

Den första februari, nu på onsdag, släpper COS en limiterad herrkollektion tillsammans med designern Reece Yeboah. Samarbetet presenterades förra veckan med en modevisning på museet Tate Modern i London.Kollektionen består av cirka fyrtio plagg med bland annat dunjackor, dubbelknäppt kostym, träningsoveraller och skräddade ullrockar. En iögonfallande gul accentfärg är genomgående för hela kollektionen och representerar … Continued

Den första februari, nu på onsdag, släpper COS en limiterad herrkollektion tillsammans med designern Reece Yeboah. Samarbetet presenterades förra veckan med en modevisning på museet Tate Modern i London.
Kollektionen består av cirka fyrtio plagg med bland annat dunjackor, dubbelknäppt kostym, träningsoveraller och skräddade ullrockar. En iögonfallande gul accentfärg är genomgående för hela kollektionen och representerar Reece Yeboahs rötter i Ghana, Afrika.

Reece Yeboah har designat en kollektion för COS.

COS i samarbete med Reece Yeboah.
COS presenterade samarbetet med Reece Yeboah med en modevisning på Tate Modern i London.
COS i samarbete med Reece Yeboah.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.