Daniel Lindström

Daniel Lindström

Daniel Lindström

Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Exklusivt: Zlatan om sin nya doftlinje

Daniel Lindström  |  Publicerad 2020-05-19 09:56  |  Lästid: 2 minuter

Zlatan Ibrahimović är hemma i Stockholm i ofrivillig karantän när vi talas vid på telefon. Han tränar på egen hand i hemmagymmet för att hålla sig i form. Vad som händer med fotbollskarriären är högst osäkert men uppdragen vid sidan om planen rullar på som vanligt.
Nu i vår lanserar Zlatan Ibrahimović Parfums en doftlinje inom Zlatan Sport, varumärkets yngre underlinje med produkter direkt baserade på fotbollsstjärnans egen necessär. Den nya doften heter FWD (forward) och omfamnar enligt Zlatan själv känslan att vara på väg och väl förberedd på dagens utmaningar.
”Forward är lätt och fräsch och enkel att använda. I den här branschen är det viktigt att hela tiden kunna erbjuda bra produkter som känns nya och som saknas på marknaden. Jag vill inte upprepa något jag redan gjort eller som andra märken gör”, förklarar Zlatan.
Zlatan Sport FWD innehåller förutom eau de toilette, även rengöring för hår och kropp och deodorant (både stick och roll-on). Doften är uppbyggd av bland annat citrus, ingefära, cederträ, patchouli och vetiver.
Produkterna är 100 procent veganska och förpackningarna har gjorts i vitt. Ett aktivt val, enligt Zlatan.
”Vit plast kan återvinnas bättre och att produkterna är veganska känns naturligt. Vi måste hela tiden utveckla oss.”
Dock har Zlatan inte tagit steget över till växtbaserad kost.
”Haha, nej. Jag äter det som står framför mig på bordet. Så är jag uppfostrad.”
Han säger vidare att produkterna är för den som vill ta hand om sig och känna sig som sitt bästa jag. Att förbereda sig noga för dagen är en väsentlig del av en framgångsrik livsstil.
Så har Zlatan själv fått sin vinnande attityd.
”Det är viktigt att förbereda sig mentalt, det är så du hittar självförtroende. Jag har alltid varit noga med att sova rätt antal timmar, äta en bra frukost, komma i tid till träningen och så vidare. Ingen mår bra att vara stressad.
Att ha hand om sin hygien och hud gör dig redo för dagen.
”Den här serien bygger ju helt på produkter jag använder för min egen badrumsrutin.”

Edt, 399 kronor.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-05-19 09:56