Daniel Lindström

Daniel Lindström

Daniel Lindström

Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Fem anledningar till att Calvin Klein äger herrmodeveckan i Milano

Daniel Lindström  |  Publicerad 2016-01-17 21:30  |  Lästid: 2 minuter

Calvin Klein, ett av modevärldens mest mytomspunna och imagestarka varumärken, tog Milano med storm i dag. Sällan har en modevisning för män samlat lika många människor utanför catwalken eller fått lika stor uppmärksamhet i sociala medier.
Nedan ser ni varför.

Cameron Dallas
ck11

1) Megakaoset kring Cameron Dallas
21-åriga sociala medier-stjärnan Cameron Dallas (15 miljoner följare i olika kanaler) var inbjuden att sitta på front row. Det resulterade i Milanos största trafikkaos på evigheter. Stora delar av Viale Umbria fick spärras av efter tusentals skrikande fans blockerade gatan.

ck3

2) De glänsande täckjackorna
Silver! Guld! Metallic! Plagget som verkligen stod ut i den här visningen var boxiga täckjackor med huvor som såg ut att han landat från rymden.

Italo Zucchelli

3) De kvinnliga supermodellerna
Calvin Kleins designer Italo Zucchelli hade ringt in några av de det senaste decenniets största tjejmodeller för att komplettera killarna på catwalken.
Gemma Ward, Mariacarla Boscono, Iselin Steiro och Jessica Miller var alla klädda i herrkollektionen.

ck4

4) Ljust och fräscht
Stora delar av Calvin Klein Collections höstkollektion går i vitt. Outfiten på bilden är denim som är målat i både vitt och guld.

CALVIN KLEIN COLLECTION PRESENTS: THE MEN'S FALL 2016 RUNWAY SHOW

5) Oversizad passform
Italo Zucchelli har designat kavajerna stora och boxiga i formen: bär till smala byxor för en intressant och modern silhuett.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:07