Hoppa till innehåll

Fem höjdpunkter på Saint Laurent-visningen i Los Angeles

Tidigt i morse svensk tid presenterade Hedi Slimane sin herr- och damkollektion för Saint Laurent hösten 2016 på anrika teatern och konsertlokalen Hollywood Palladium på Sunset Boulevard i Los Angeles. Att flytta visningen från Paris till Los Angeles är ett minst sagt radikalt beslut för ett anrikt franskt modehus vilket också gett anledning för ryktesspridning … Continued

Tidigt i morse svensk tid presenterade Hedi Slimane sin herr- och damkollektion för Saint Laurent hösten 2016 på anrika teatern och konsertlokalen Hollywood Palladium på Sunset Boulevard i Los Angeles.
Att flytta visningen från Paris till Los Angeles är ett minst sagt radikalt beslut för ett anrikt franskt modehus vilket också gett anledning för ryktesspridning om att stjärndesignern är på väg bort.

Här är en kort summering om det spektakulära eventet i natt.

sl1

1) Kläderna
Snyggt, men inget nytt under solen. Hedi Slimane fortsätter på succékonceptet med lyxkläder i rock n roll-stil: Bikerjackor, orkesterjackor, kostymer med smal passform, leopardmönster, boots, långa scarfs, hattar, solglasögon och slinkiga skjortor.

sl4

2) Front row
Stjärnorna slöt upp i Hollywood. Minst sagt.  Lady Gaga, Courtney Love, Joan Jett, Sylvester Stallone, Jane Fonda, Kate Hudson, Beck, Sky Ferreira, Lenny Kravitz, Zoë Kravitz, Lisa Bonet, Jessica Alba, Gary Oldman, Pamela Anderson och…

sl3

3) Justin Bieber
…som anlände till Palladium på en skateboard.

sl6

4) Vad händer med Hedi?
I början av januari skrev pålitliga Womens Wear Daily en lång artikel om att Hedi Slimane, trots försäljningsframgångarna, inte lyckats förnya sitt kontrakt med modehuset och nu är på väg bort. Rykten säger att han är en tänkbar ersättare till Raf Simons på Dior och även till Karl Lagerfeld på Chanel. Att den ljusskygge Slimane kom ut efter visningen och tackade publiken sågs av många som ett symboliskt tack och adjö.

sl7

5) Efterfesten
Hyfsad line up. Men hade man väntat sig något annat?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.