Hoppa till innehåll

Fem skjortor för nyårsfesten

Måste man ha vit skjorta på jul- eller nyårsfesten? Verkligen inte. Här är fem förslag som finns att köpa nu. Trendigt från London Lou Dalton är en av de mest intressanta unga brittiska modeskaparna just nu. Den här skjortan i nylon kan både bäras till fest men även i en sportig outfit eftersom materialet blänker. … Continued

Måste man ha vit skjorta på jul- eller nyårsfesten?
Verkligen inte.
Här är fem förslag som finns att köpa nu.

skjorta4

Trendigt från London
Lou Dalton är en av de mest intressanta unga brittiska modeskaparna just nu. Den här skjortan i nylon kan både bäras till fest men även i en sportig outfit eftersom materialet blänker. 2 500 kronor hos Nitty Gritty.

skjorta2
Skjortan som räcker längre
Mönstrad långskjorta med liten krage. Är du lång och smal (modellen är tajt) är den här snygg att bära som den är utan kavaj. 1 599 kronor, Tiger of Sweden.

skjorta3

Vårnyhet från Italien
Vackert och romantiskt blommönster från Dolce&Gabbanas nya vårkollektion. Kan även bäras under en skinnjacka för ännu mer kontrast i looken. 4 000 kronor på Mr Porter.

skjorta5

Maxat mönster
Skjortan ”Philip” från Flippa K:s nya vårkollektion är längre fram än bak. Mönstret är en abstrakt version av kamouflage. Snyggt! 1 200 kr, Filippa K.

skjorta1
Lyxskjorta i silke
Saint Laurent, det hetaste du kan ha på kroppen, har en mängd skjortor med modern look som går att bära lika bra till kostym som skinnjacka, jeans och boots. 6 000 kr hos Mr Porter.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.