Hoppa till innehåll

Hackett öppnar butik i Stockholm

En av de mest spektakulära modevisningar jag sett – när det gäller platsen – var i London i januari 2013. Jeremy Hackett hade som första designer i historien fått tillgång till St Paul’s Cathedral, en 300 år gammal byggnad som är hänförande i alla bemärkelser. Det är svårt att tänka sig en mäktigare catwalk för … Continued

En av de mest spektakulära modevisningar jag sett – när det gäller platsen – var i London i januari 2013.
Jeremy Hackett hade som första designer i historien fått tillgång till St Paul’s Cathedral, en 300 år gammal byggnad som är hänförande i alla bemärkelser. Det är svårt att tänka sig en mäktigare catwalk för ett varumärke som kommit att bli synonymt med dressat brittiskt herrmode.
Nu har populära Hackett slagit upp portarna för den första flaggskeppsbutiken i Skandinavien.
Adress: Mäster Samuelsgatan i Bibliotekstan mitt i Stockholm.
– Det känns väldigt bra att få presentera hela kollektionen för våra svenska kunder, säger Jeremy Hackett på invigningen.
Hackett räknas som en auktoritet när det gäller manlig stil. Han har skrivit den inspirerande boken Mr Classic och bloggar även regelbundet på jeremyhackett.com om allt från Gucci-loafers till veteranbilar och färgglada skosnören.
Nu är det säsong för kostymer igen. Vilket är ditt bästa stiltips för en yngre man?
– Tänk klassiskt mer än trendigt. En grå, svart eller marinblå ullkostym med två knappar och smala slag är ett säkert köp.

hackett1

Hackettbutiken på Mäster Samuelsgatan i Stockholm.

hackett3
hackett5


Jeremy Hackett på plats i den nya butiken i Stockholm.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.