Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

Här är höstens bästa kavaj

Jag använder nästan uteslutande dubbelknäppta kavajer.
Är de rätt konstruerade, med mjuka axlar och ett tyg som faller fint, känner jag mig mer avslappnad än i en enkelknäppt jacka.
Oscar Jacobson har en modell som heter Erik som jag älskar, Hope har den nya Lodger som är oversizad och helt rätt lookmässigt men allra mest gillar jag denna, Acne Studios Chicago. Den är boxig i formen och gjord i en blandning av ull och polyester. Den känns både klassisk och modern.
Acne Studios har sett över hela sitt kostymprogram för den här hösten vilket sammanfaller bra med den extremt skräddade catwalkkollektionen.

Annons

Acne Studios Chicago-blazer, 6 095 kornor.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar