Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

H&M lanserar herrkollektion med G-Eazy

Först David Beckham.
Sedan The Weeknd.
I mars 2018 lanserar H&M Man det tredje designsamarbetet med en manlig världsstjärna då turen kommit till den erkänt stilsäkra artisten och producenten G-Eazy, 28 år, vars nya album The Beautiful & Damned släpps världen över idag.

Annons

– G-Eazy är en otroligt cool kille som visar var herrmodet befinner sig idag. Det har varit fantastiskt att få ta fram den här kollektionen tillsammans med honom. Vi älskar hans unika syn på streetwear och hans förkärlek för rutmönster och klara färger. Vi ser fram emot att få lansera kollektionen till alla H&M och G-Eazys fans, säger Andreas Löwenstam, designchef för herrkläder på H&M.

– Min stil är min signatur – den är en del av min kreativitet och mitt sätt att uttrycka mig som artist. Jag är väldigt stolt över den här kollektionen och ser fram emot att få dela den med mina fans, säger G-Eazy.

G-Eazy från Oakland i Kalifornien gör en kollektion för H&M som kommer ut i vår.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar