Hoppa till innehåll

Johan Lindeberg köper tillbaka BLK DNM

Designern Johan Lindeberg är tillbaka på varumärket BLK DNM som han startade 2011. – Det känns fantastiskt. BLK DNM har varit mitt mest personliga projekt som speglar den jag är och hur jag vill leva, säger Johan Lindeberg i en kommentar från Los Angeles. När BLK DNM lanserades, med signaturplaggen bikerjacka, kavaj och jeans med … Continued

Designern Johan Lindeberg är tillbaka på varumärket BLK DNM som han startade 2011.
– Det känns fantastiskt. BLK DNM har varit mitt mest personliga projekt som speglar den jag är och hur jag vill leva, säger Johan Lindeberg i en kommentar från Los Angeles.
När BLK DNM lanserades, med signaturplaggen bikerjacka, kavaj och jeans med hög midja, blev det snabbt en internationell succé med bas i downtown New York.
2015 lämnade Johan Lindeberg varumärket för att göra comeback på J.Lindeberg som kreativ chef.
– ”Nya” BLK DNM, som jag kallar Chapter 2, kommer att ha sitt huvudkontor i Stockholm men designas av mig från Los Angeles. Vi börjar med mindre släpp under våren 2019 och sedan en ny full kollektion nästa höst, fortsätter Johan.

Johan Lindeberg är tillbaka på BLK DNM.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.