Hoppa till innehåll

Köpenhamn: Fem nyckelplagg från J.Lindebergs nya kollektion

Jens Werner, creative director på J.Lindeberg, fortsätter att bygga varumärkets image som en modern blandning av sport och mode.I onsdags presenterade Werner sin tredje catwalkkollektion på Köpenhamns modevecka där tekniska ytterplagg kombinerades med kostymer, sneakers och stickade tröjor. – Hösten 2019 fortsätter vi utvecklingen av J.Lindebergs historia, från dåtid till framtid, och visar några av … Continued

Jens Werner, creative director på J.Lindeberg, fortsätter att bygga varumärkets image som en modern blandning av sport och mode.
I onsdags presenterade Werner sin tredje catwalkkollektion på Köpenhamns modevecka där tekniska ytterplagg kombinerades med kostymer, sneakers och stickade tröjor.

– Hösten 2019 fortsätter vi utvecklingen av J.Lindebergs historia, från dåtid till framtid, och visar några av våra mest ikoniska produkter i ny tappning och ett urval av silhuetter från spridda, tidigare kollektioner i kombination med ny och innovativ design, förklarade Jens Werner efter visningen.

Nedan är fem plagg och accessoarer som utmärkt sig.

Vit dunjacka fotograferad backstage efter visningen.

Oversizade ytterplagg
Det som imponerade mest på visningen i Köpenhamn var de stora, tekniska dunjackorna i vitt, svart och blått. För de kunderna som vill ha ännu mer jacka presenterades även långa, vadderade rockar. Som att krypa in i ett duntäcke.

Sneakers med röd sula.

Sneakers
Stora sneakers med löparsilhuett gör de flesta varumärken, även J.Lindeberg vars första modeller för våren kommer ut denna månad i butik.

Stickat sticker ut i höst.

Stickade tröjor
Flera av tröjorna på catwalken, vissa med förlängda ärmar, hade stickats för hand. Kollektionen inkluderar även sockormed JL-motiv som stickats av Jens Werners mamma(!).

Generös passform på byxor

Vida byxor
Passformen på byxor fortsätter att vara lång och vid.

Ta skydd nästa höst.

Huva och balaklava
Eftersom många av ytterplaggen är tekniska med vind- och vattentäta material känns det naturligt för J.Lindeberg att infoga fler plagg som skyddar dig mot kylan nästa vinter.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.