Hoppa till innehåll

Miami: Världsstjärnor visade BOSS vårkollektion

Pamela Anderson öppnade visningen.Sen kom Naomi Campbell. Och DJ Khaled. Det var en minst sagt stjärnspäckad catwalk som BOSS presenterade i Miami i går när man visade vår- och sommarkollektionen 2023 vid vattnet vid Herald Plaza, downtown Miami. Att Miami valts som scen för en sån här påkostad modevisning är såklart ingen slump. BOSS återvände … Continued

Pamela Anderson öppnade visningen.
Sen kom Naomi Campbell. Och DJ Khaled.
Det var en minst sagt stjärnspäckad catwalk som BOSS presenterade i Miami i går när man visade vår- och sommarkollektionen 2023 vid vattnet vid Herald Plaza, downtown Miami.

Att Miami valts som scen för en sån här påkostad modevisning är såklart ingen slump. BOSS återvände på sätt och vis till sin egen historia eftersom de var ett betydande varumärke i TV-serien Miami Vice 1984-1990.

Supermodellen Naomi Campbell visade upp BOSS vårkollektion i Miami.

Marco Falcioni, Senior Vice President av Creative Direction på HUGO BOSS, berättade efter visningen att han även inspirerats av gamla reklambilder och modereportage från L’Uomo Vogue på den tiden när BOSS använde italienska tygleverantörer i större omfattning.
– Det handlar om traditionellt skrädderi i modern tappning, förklarade Marco Falcioni.
Herrkollektionen som visades i Miami var tydligt mer skräddad än på flera säsonger. Kostymer, skjortor och trenchcoats i lyxiga ull- och silkesblandningar mixat med transparenta material och teknisk nylon. Färgerna kände vi igen som signaturkulörer: krispigt vitt, svart och kamel. Även varma och solblekta pudriga nyanser som påminner om Miamis art deco-arkitektur syntes.

BOSS vår/sommar 2023. Elegant och tidlöst.

Den lätta, närmast flytande känslan i tygerna accentuerades av visningens placering. Catwalken var belägen precis vid vattnet (Key Biscane) med fontäner som inramningen vilket skapade känslan av att befinna sig på öppet hav.

DJ Khaled (33 miljoner följare på Instagram!) på BOSS-visningen.

Pamela Anderson öppnade visningen.
I BOSS-kollektionen finns även en hel del snygga accessoarer.
Smoking på ett modernt sätt.

Kollektionen som visades i Miami i går finns redan till försäljning – ”see now, buy now. Plaggen är tillgänglig online via boss.com och i BOSS fysiska butiker globalt.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.