Hoppa till innehåll

New York: COS hyllade höstkollektion

”Elegant, modernt och tidlöst.”Så beskriver Karin Gustafsson, designchef på COS, den nya höstkollektionen som presenterades under New York Fashion Week. Varumärket debuterade på det officiella schemat för ett år sedan och återvände nu till staden för en påkostad och lyxig visning på Manhattan Classic Car Club där modellerna gick på en djupbrun heltäckningsmatta runt glänsande … Continued

”Elegant, modernt och tidlöst.”
Så beskriver Karin Gustafsson, designchef på COS, den nya höstkollektionen som presenterades under New York Fashion Week. Varumärket debuterade på det officiella schemat för ett år sedan och återvände nu till staden för en påkostad och lyxig visning på Manhattan Classic Car Club där modellerna gick på en djupbrun heltäckningsmatta runt glänsande metallskulpturer.
Herrkollektionen innehåller många dressade plagg där rockar och kostymer fått en lösare passform för ett elegant uttryck. Färgskala: Grått, svart och brunt.
Ett urval av plagg från showkollektionen finns redan tillgängliga i COS-butiker och på cos.com.

Dubbelknäppt rock från COS höstkollektion.

COS eleganta höstkollektion presenterades under New York Fashion Week.

En vändbar sherlingjacka var mångas favorit på COS-visningen.

Bland kändisarna på front row märkets bland annat skådespelarna Joshua Jackson och Evan Mock.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.