Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

New York: Skådisstjärnan Armie Hammers bästa stiltips

Den amerikanske skådespelaren Armie Hammer, 31, väckte stor uppståndelse när han gästade BOSS presentation av höstkollektionen 2018 i New York tidigare i dag.
Hammer, hyllad för sin roll i prisbelönta och Oscars-nominerade (Bästa film) Call Me by Your Name har blivit en mode-darling för varumärken och magasin (GQ).
Han kom klädd till visningen i blå kostym och polotröja (BOSS) och satt på front row tillsammans med sin fru Elizabeth Chambers.
Efter visningen fick vi en pratstund med den charmerande skådespelaren.
– Det var mycket fina plagg, framför allt gillade jag de sportiga inslagen. Till exempel byxor med resår i midjan och mudd i foten. Jag är lite av en tracksuit-person själv, sa Hammer och syftade på hans egna Instagrambilder iklädd Adidas-overall.
Vilket är ditt bästa stiltips?
– Att bara använda kläder man känner sig bekväm i. Jag gillar idén med designerkläder men ibland kan sådana plagg vara mer svåra att bära och då ser man osäker ut.
Vilket är ditt första modeminne?
– När jag som fem- eller sexåring fick ett par penny loafers av min mamma och de kom med ett mynt i den lilla fickan på ovansidan.
Hur klär du dig helst på röda mattan?
– I mörk kostym, vit skjorta och slips.
Vi i Sverige älskar precis som alla andra Call me By Your Name, när kommer du och hälsar på?
– Jag har hört att filmen går bra i Sverige vilket är jättekul, jag uppskattar publikens beröm. Jag skulle älska att komma till Stockholm. Bjud in mig!

Annons

Armie Hammer på Hugo Boss visning i New York i dag.

Oscarsnominerade Call my By Your Name är stilinspiration från första bildrutan.

Armie Hammer med sin fru Elizabeth Chambers på BOSS-visningen i New York.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar