Daniel Lindström

Daniel Lindström

Daniel Lindström

Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

New York: Supermodeller och kändisar på H&M:s jättevisning

Daniel Lindström  |  Publicerad 2018-10-25 14:09  |  Lästid: 3 minuter

Catwalkens set design var inspirerad av Times Square och ur högtalarna strömmade Jay-Z:s episka Empire State of Mind  ·— designern Jeremy Scott (bosatt i Los Angeles) hyllade New York när han presenterade sitt designsamarbete för H&M sent i går kväll.
— H&M-kollektionen är en gåva till mina fans och jag ville ge dem en kollektion som är mer Moschino än någonsin. Jag försökte få med alla de ingredienser man kan förvänta sig av mina kollektioner – cartoon couture blandat med en streetwear-vibe och mängder av blingbling för att skapa den rätta looken. New York-känslan var viktig för mig, förklarade en märkbart rörd Jeremy Scott backstage efter den påkostade visningen vid Pier 36 nära Brooklyn Bridge och East River.

På catwalken gick supermodeller som Naomi Campbell och Gigi Hadid och bland gästerna på röda mattan märktes en ny generation celebriteter: Paris Jackson (dotter till Michael Jackson), Frances Bean Cobain och Miles Richie (son till Lionel Richie).

Efter visningen spelade Diplo skivor och en butik öppnades där gästerna fick chansen att köpa plagg från kollektionen (release 8 november).

— Det var så roligt att få förflyttas till Jeremys Moschino-värld på visningen. Den fångade den positiva känsla, den humor och den glädje som finns i varje plagg i kollektionen, sa H&M:s designchef Ann-Sofie Johansson.

Naomi Campbell backstage före visningen.

Naomi på catwalken för H&M och Moschino.

Gigi Hadid.
Välklädda Vogue-redaktören Hamish Bowles.
Paris Jackson.
Jeremy Ccott och H&M:s designchef Ann-Sofie Johansson.
MJ Rodriguez.
Diplo!
Barry Lomeka på catwalken.
Jhona Burjack i ett av de mest populkära plaggen från kollektionen.
Marc Jacobs med pojkvännen Char Defrancesco.
Frances Bean-Cobain.
Kiersey Clemons.
Miles Richie.
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:01