Hoppa till innehåll

Paris: Tre snygga kavajer från CMMN SWDN

2013 tilldelades Saif Bakir och Emma Hedlund från Malmö Cafés Stora Modepris för sitt moderna varumärke CMMN SWDN. Då var de nykomlingar och nu, fem år senare, visar de upp kollektionen på catwalk under herrmodeveckan i Paris. Gårdagens visning innehöll en hel del olika stilelement, denim, skinn, transparenta toppar, med mera men jag fastnade mest för de … Continued

2013 tilldelades Saif Bakir och Emma Hedlund från Malmö Cafés Stora Modepris för sitt moderna varumärke CMMN SWDN. Då var de nykomlingar och nu, fem år senare, visar de upp kollektionen på catwalk under herrmodeveckan i Paris.
Gårdagens visning innehöll en hel del olika stilelement, denim, skinn, transparenta toppar, med mera men jag fastnade mest för de snygga kavajerna på bilderna nedan.

Långa, dubbelknäppta och med en slits i ärmen som kan öppnas och stängas med en liten zip. De formella kavajerna blev då lurigare, ledigare och enklare att bära med en lös byxa och ett par sneakers. Till exempel.

Äkta paret Emma Hedlund och Saif Bakir i Paris i går.

CMMN SWDN våren 2019.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.