Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

Ralph Lauren på Biblioteksgatan

David Lauren, 41, son till Ralph och Senior Vice President of Advertising, Marketing and Corporate Communications, visade mig i dag runt i den nyöppnade butiken på Biblioteksgatan i Stockholm.

– Det känns fantastiskt kul att öppna en riktig Ralph Lauren-butik Stockholm. Vi har hittat ett perfekt läge här på Biblioteksgatan och hoppas kunna erbjuda våra kunder en ny och bredare presentation av varumärket, förklarar David Lauren.

Annons

Butiken, med en total yta på 460 kvadratmeter fördelade på två plan, har Europas största urval av kollektionen Black Label (aldrig tidigare såld i Sverige) och även en hel del Purple Label (fanns på Götrich för 10 år sedan).

– Vi har valt att ge den här butiken en mycket exklusiv inriktning där sortimentet består av de allra främsta  produkterna vi har att erbjuda. Purple Label består i det flesta fall av helt handsydda plagg.

Inredningen består av kalkstensgolv och väggpaneler i körsbärsträ. De stora bågformade fönstren släpper in mycket dagsljus i lokalen. Vi entrén presenterades i första hand accessoarer från både dam- och herrkollektionerna.

– Vi har medvetet satsat extra på accessoarer här i Stockholm. Många kunder förknippar varumärket med kläder medan våra väskor, skor och skinnaccessoarer numer står för en stor del av försäljningen.

David Lauren på plats i den nya Ralph Lauren-butiken i Stockholm.


Skinnjacka från Purple Label.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar