Daniel Lindström

Daniel Lindström

Daniel Lindström

Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Sex bästa köpen från Uniqlo U våren 2019

Daniel Lindström  |  Publicerad 2018-12-13 13:54  |  Lästid: 2 minuter

Den 31 januari släpps 42 nya herrplagg från Uniqlo U, kollektionen som fransmannen Christophe Lemaire designar från Paris.
Även om det fortfarande handlar om basplagg är det här som Uniqlo tar ut svängarna lite mer och använder sig av nya material och avancerad teknik.
Vårkollektionen innehåller en hel del färg och några nya silhuetter. Här är några av mina favoriter.

1) Packbar vindjacka
Det ultimata festivalplagget. Superlätt vindjacka som du kan packa ihop och bära i en axelrem. Finns i flera färger. Pris: Cirka 499 kronor.

 


2) Vida byxor
Silhuetten är något mer oversizad i vår och här är ett exempel på fina udda byxor man både kan använda tillsammans med en hoodie eller en enklare blazer. Pris: 399 kronor.


3) T-shirt med crew neck
Kommer den här säsongen i 12 olika färger och något boxigare passform. Pris: 199 kronor.


3) Minimalistisk jeansjacka
Det finns många fina denimplagg i vårens kollektion. Min favorit är denna enkla och rena jeansjacka som finns i ett par olika tvättar.


4) Rock med huva
De tekniska ytterplaggen som Christophe Lemaire ritat för Uniqlo har alltid varit väldigt bra och prisvärda. Här är en rymlig parkas som är vind- och vattenavvisande. Pris: 1 499 kronor.


5) Kortärmad linneskjorta
Uniqlo U erbjuder för första gången linneskjortor. Passformen är rak och tillsammans med den mjuka känslan i tyget skapas en ledig silhuett. Pris: Cirka 199 kronor.

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-12-14 16:19