Hoppa till innehåll

Sko dig snyggt och prisvärt i sommar

Letar du efter ett par välgjorda herrskor till bra pris?Den nya nätbutiken Pete & Harry, grundad av Fredrik af Klercker och Erik Mannby, erbjuder de nu även högkvalitativa, randsydda skor från välkända varumärken som Crockett & Jones, Loake Shoemakers, Joseph Cheany & Sons och John Brommel’s. ”Det är vintageskor som är minimalt använda i en fantastisk … Continued

Letar du efter ett par välgjorda herrskor till bra pris?
Den nya nätbutiken Pete & Harry, grundad av Fredrik af Klercker och Erik Mannby, erbjuder de nu även högkvalitativa, randsydda skor från välkända varumärken som Crockett & Jones, Loake Shoemakers, Joseph Cheany & Sons och John Brommel’s
”Det är vintageskor som är minimalt använda i en fantastisk kvalité. Skorna har visats i skyltfönster eller endast provats i butik, så de är i stort sett helt nya och oanvända”, förklarar Fredrik af Klercker. 
Crockett & Jones, precis som Loake Shoemakers, är grundat och har sin produktion i Northampton-regionen i England. En plats där många av världens bästa skomakare håller till och som är känt som britternas sko-mecka. På peteandharry.com kommer du kunna hitta dessa skor till 50 – 80 % av ordinarie priser.  
”Har man en gång köpt ett par kvalitetsskor och fått känna hur sköna de faktiskt är att ha på sig, är det svårt att gå tillbaka till något annat. Så köp tre par direkt”, säger Fredrik af Klercker.  

Stilprofilerna Erik Mannby och Fredrik af Klercker erbjuder fina vintageskor på nya nätbutiken Pete & Harry.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.