Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

Steve Angello lanserar klädkollektion tillsammans med Odeur

I samband med releasen av albumet Wild Youth har den Grammynominerade och multiplatinumsäljande DJ/producenten Steve Angello inlett ett samarbete med svenska klädmärket Odeur Studios.
Kollektionen O—S—A (Odeur—Steve—Angello) innehåller tolv plagg – bland annat bomberjackor och T-shirts – som presenteras i unisexmodeller.

Annons

– Skandinavisk design har alltid varit en stor passion för mig och att hålla utkik efter något nytt är min dagliga hobby. Jag blev introducerad för Odeur genom en butik i Malmö och började omedelbart älska varumärkets estetik och design. När vi diskuterade fram ett samarbete föll det sig naturligt att detta skulle kretsa runt låten Tiger. Jag tycker att Tiger representerar den mer fashionabla delen i albumet, både när det kommer till stämningen och uppbyggnaden av låten, säger Steve Angello.
Och fortsätter:
–Odeur Studios gjorde exakt vad jag förutspådde med inspirationen och använde det som en bas för något mycket större. Jag har gjort liknande saker tidigare men aldrig med ett team som utför samarbetet så bra. De flesta personer jag känner skulle tagit den lätta vägen.

od1

O—S—A finns att köpa från och med 12 februari på www.odeur.se och kostar mellan 500 kr och 2 500 kr.

od2

od3

od4

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar