Hoppa till innehåll

Vårens mest eftertraktade sko: Nike Dunk Lux High X RT

Givenchys hyllade designer Riccardo Tisci har ett nära förhållande med Nike, både affärs- och känslomässigt. När Tisci mötte pressen backstage efter sin visning av höstkollektionen 2016 i Paris nyligen bar han en svart skaljacka från ACG-kollektionen, full med logotyper, vilket måste anses som anmärkningsvärt i ett officiellt sammanhang för anrika Givenchy. Nu på torsdag släpps … Continued

Givenchys hyllade designer Riccardo Tisci har ett nära förhållande med Nike, både affärs- och känslomässigt.
När Tisci mötte pressen backstage efter sin visning av höstkollektionen 2016 i Paris nyligen bar han en svart skaljacka från ACG-kollektionen, full med logotyper, vilket måste anses som anmärkningsvärt i ett officiellt sammanhang för anrika Givenchy.

Nu på torsdag släpps Riccardo Tiscis nya samarbete med Nike, en vågad uppdatering av basketskon Dunk som döpts till ”Lux High”.
– Nike Dunk har ett fascinerande arv. Den har varit både mainstream och nischad och blivit upptagen av varierande grupper i samhället. Det popkulturella arvet är stort, något jag som designer är oerhört inspirerad av.

På Nike Dunk Lux High X RT syns en större Swoosh, förlängd höjd och större proportioner. Överdelen är gjord i läder och i skon ligger en Lunarlon-sula för mjukare dämpning.

rt


Riccardo Tisci och Nike Dunk Lux High X RT. Skon finns att köpa 11 februari på nike.com/nikelab i begränsad upplaga.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.