Annons

Daniel Lindström
Cafés modechef Daniel Lindström skriver om mode och modevärlden.

Annons
 

Yeezy Season 3: De fem bästa plaggen

Kanye Wests presentation av klädkollektionen Yeezy Season 3 och nya albumet The life of Pablo lockade 20.000 personer till Madison Square Garden i natt.
Det var århundradets modespektakel enligt de flesta, men de 1 000(!) modellerna, regisserade av performanceartisten Vanessa Beecroft, visade också upp en del snygga kläder.

Annons

Här är mina fem favoritlooks:

kw1

1) T-shirt med lång ärm
Även i den tredje kollektionen jobbar Kanye West med en stor och lös passform. Den här tröjan, i tjock bomull, blir mer som ett ytterplagg än en vanlig t-shirt.

kw2

2) Fårskinnsjacka
Det fanns några få produkter ur den första kollektionen (höst 2015) som inte sålde slut i en blinkning – de nästan oförskämt dyra skinnplaggen. Nu har Kanye lovat en lägre prissättning, oklart dock vilka plagg det gäller. Den här modellen var snygg för att den är lite längre.

kw3

3) Korallröd sweatshirt
Fin färg – som kommer igen i skorna – på ett ganska traditionellt plagg.

kw7

5) Kamouflagemönstrad jacka
I den delen av modevärlden där Kanye rör sig, en blandning av streetwear och sportmode, känns en kamouflagemönstrad jacka med tekniska detaljer helt naturlig.

kw6

5) Orange vindjacka
Minimalistisk jacka i nylon i fin färg. (Enligt ett uttalande före visningen i natt är Kanye Wests högsta dröm att bli chefsdesigner på franska lyxhuset Hermès, därav det orangea inslaget?)

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar